Να διευρύνει το αήττητο της στο πρωτάθλημα θέλει η ομάδα Χάντμπολ του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.» -Ομίλου Ξυνή που αντιμετωπίζει την Κυριακή (03/12, 16:00) τον Φίλιππο Βέροιας, στο Ρέντη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Οι Πειραιώτες είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και θέλουν να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας ενόψει του αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Παίζουμε με μια ομάδα ιστορική, η οποία σίγουρα θα έρθει χωρίς ιδιαίτερο άγχος και θα κάνει το παιχνίδι της. Αν δούμε τα αποτελέσματα έχει χάσει τέσσερα παιχνίδια στο τελευταίο λεπτό. Η θέση της είναι πλασματική. Θα είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε παίξει στο Ρέντη και θέλουμε να μείνουμε σε ψηλά αγωνιστικά στάνταρ και για τα ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Ο κόσμος πάντα μας δίνει ώθηση και τον θέλουμε στο πλευρό μας».

*Στην αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.