Στην ψυχραιμία με την οποία διαχειρίστηκε ο Ολυμπιακός το προβάδισμα του Απόλλωνα Σμύρνης, ώστε να πάρει τελικά τη νίκη (3-1), στάθηκε ο Αλεξί Ρόμαο.

«Ο αγώνας ξεκίνησε καλά για εμάς, όμως δεχθήκαμε πρώτοι γκολ. Ωστόσο καταφέραμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, δείξαμε ότι έχουμε προσωπικότητα και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Είναι αλήθεια ότι σε κάποια ματς συμβαίνουν και λάθη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ωστόσο το σημαντικό είναι πώς αντιδράς σε αυτά τα λάθη. Εμείς κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, μπορέσαμε να διορθώσουμε αυτά τα λάθη, να επιστρέψουμε και να πάρουμε τη νίκη. Είναι αλήθεια ότι όλοι οι αντίπαλοι που έρχονται στην έδρα μας προσπαθούν να μας κερδίσουν και βάζουν τα δυνατά τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ, ακόμη και όταν δεχόμαστε πρώτοι γκολ, ότι παίζουμε μέσα στην έδρα μας και οφείλουμε να κρατάμε την ψυχραιμία μας και να δείχνουμε ότι είμαστε ικανοί να γυρίζουμε τα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα είναι ανεβασμένο, υπάρχουν ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και θέλουν να τον κερδίσουν. Εμείς όμως δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες, πρέπει να ασχοληθούμε μόνο με τη δική μας προκειμένου να συνεχίσουμε έτσι και να καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο», δήλωσε ο πολύπειρος Τογκολέζος διεθνής ανασταλτικός μέσος στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του αγώνα.