Αιχμές για τη διαιτησία του Τζοβάρα στο Καραϊσκάκη, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα, άφησε ο Σάββας Θεοδωρίδης…

«Είμαι ενθουσιασμένος παρόλο που κάναμε λάθη, που δεν γίνονται ούτε από παιδικές ομάδες, προσφέροντας γκολ. Κάναμε 5-6 λάθη, αλλά συνήλθαμε με μία εχθρική και πολύ πονηρή διαιτησία. Έδειξαν ψυχή τα παιδιά, ο Ανσαριφάρντ ήταν πολύ καλός όπως και ο Τζούρτζεβιτς. Συγχαρητήρια σε όλους, ο κόσμος ενθουσιάστηκε. Έχουμε μεταφέρει στον κόσμο να μην ασχολούνται με τη διαιτησία. Έχετε ξαναδεί διαιτητή να κάνει καθυστερήσεις μόνος του στο πρώτο ημίχρονο και να κάνει καθυστερήσεις 2 και 3 λεπτά και να διδάσκει τους παίκτες; Η δουλειά του είναι να σφυρίζει. Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έκανε τουλάχιστον 30 αν όχι 40 φορές καθυστέρηση. Του έδειξε μία κάρτα για άλλα παράπτωμα και ο Προτό μόλις άργησε λίγα δευτερόλεπτα την πρώτη φορά πήρε κάρτα. Υπήρχαν λανθασμένα οφσάιντ και από τους δύο λάινσμαν. Στα προηγούμενα τρία παιχνίδια έδωσα συγχαρητήρια στους διαιτητές, ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από κανέναν. Δεν μας έδωσαν το πέναλτι, πάλι κερδίσαμε, έχουμε υπερομάδα. Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Τρία παιχνίδια την εβδομάδα και σε τι έδρες», δήλωσε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Εύχομαι να συνέλθει η ομάδα τελείως, έχουμε πολύ καλούς παίκτες, βλέπω άλλο σθένος και αγάπη για τον Ολυμπιακό. Το θέμα της διαιτησίας μας απασχολεί πολύ. Αυτοί οι διαιτητές δεν μπορούν να έρχονται στο Καραϊσκάκη, ο κόσμος δεν αντέδρασε καθόλου, δεν έκανε το παραμικρό, θέλω να του δώσω συγχαρητήρια. Ο Ολυμπιακός θα πάρει τη θέση που του ανήκει δικαιωματικά, θα πάμε πολύ καλά».

Για να καταλήξει αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους: «Την Τρίτη παίζουμε με τη Γιουβέντους, έχουμε υποχρέωση να την κερδίσουμε. Θα βραβεύσουμε και τον Μπουφόν, το ήθελε και ο ίδιος πολύ όπως μας είχε πει στην Ιταλία. Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε, θέλουνε δεν θέλουνε».