Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Σέρβος φορ στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Όταν παίζεις μπροστά, περιμένουν όλοι από εσένα. Αυτή είναι η δουλειά μου, να σκοράρω. Να μπορώ να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου παρουσιάζονται και να πετυχαίνω γκολ. Σίγουρα θα μπορούσα να έχω και πιο πολλά, αλλά θα προσπαθήσω να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα. Παίρνουμε νίκες, σκοράρουν και οι άλλοι παίκτες. Είναι καλό να έχεις πολλούς παίκτες να πετυχαίνουν γκολ, αλλά εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και στο μέλλον. Είναι αλήθεια ότι σου δίνουν καλή ψυχολογία τα γκολ. Ποτέ κανείς δεν σταματάει σε ένα παίζοντας φορ. Θέλει το επόμενο, αυτό ψάχνει».

Για το ματς με την Γιουβέντους: «Είναι ο τελευταίος μας αγώνας στην Ευρώπη. Δεν τα καταφέραμε να συνεχίσουμε έστω και στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε για τον σύλλογο, για τους εαυτούς μας… Αυτοί θα θέλουν τη νίκη για να προκριθούν, αλλά εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να κλείσουμε με καλή εικόνα τις υποχρεώσεις μας σε αυτόν τον όμιλο».

Για τον στόχο του: «Ο στόχος είναι ομαδικός. Να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτό θέλουν όλοι. Μέσα στον σύλλογο, εμείς, ο κόσμος, όλοι. Αυτή είναι η δουλειά μας. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό, ήξερα τι πρέπει να κάνω. Παίρνει επτά συνεχόμενα χρόνια το πρωτάθλημα και θέλει να τα κάνει οκτώ. Αυτό πρέπει να κάνουμε από εδώ και μπρος. Να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».