Στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μίλησε ο Δημήτρης Νικολάου.

Με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού να αναφέρεται στο γεγονός ότι αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα απέναντι σε επιθετικούς όπως οι Μέσι, Σουάρες της Μπαρτσελόνα και Ιγκουαΐν, Ντιμπάλα της Γιουβέντους.

«Όλοι γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος όμιλος. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Παίξαμε με δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, όμως, πήραμε το βαθμό στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι ήταν μια καλή προσπάθεια απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους.

Ήταν ξεχωριστές εμπειρίες, τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμένα να παίξω σε τέτοιο επίπεδο, απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Έπαιξα, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει που έχω παίξει, αλλά βλέπω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε τέτοιο επίπεδο και συνεχίζω».

Αναφορικά με τον επερχόμενο αγώνα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, σχολίασε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα πάμε στο Αγρίνιο, όπως πηγαίνουμε σε όλες τις έδρες. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτή τη στιγμή κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βρεθούμε εκεί που ανήκουμε.

Όπως είπα και πριν, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα θα είναι ένα καλό παιχνίδι και ευελπιστώ η ομάδα μου να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει και φέτος το πρωτάθλημα, απάντησε: «Ο Ολυμπιακός όλα τα χρόνια προσπαθεί να κόψει πρώτος το νήμα. Είναι η μεγαλυτερη ομάδα στην Ελλάδα και κάθε χρόνο παίζουμε για το πρωτάθλημα. Φέτος είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, για να δούμε τι καταφέραμε».