Νικηφόρα μπήκε στη σειρά των αγώνων για το πλεονέκτημα, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 10-7 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο για την Β’ φάση του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 1-2, 3-1

Η διακύμανση:1ο οκτάλεπτο: 0-1 Μαυρωτά (φουνταριστό 6:59), 1-1 Αβραμίδου (κόντρα 6:02), 2-1 Πλευρίτου Ελ. (κόντρα 5:48), 3-1 Έμολο (π/π 3:40),  3-2 Χυδιριώτη (περιφέρεια 1:30), 3-3 Μαυρωτά (φουνταριστό 1:01), 4-3 Αβραμίδου (π/π 00:20)

2ο οκτάλεπτο: 5-3 Ασημάκη (φουνταριστό 7:37), 6-3 Ασημάκη (φουνταριστό 4:53), 6-4 Νιχάους (περιφέρεια 1:06).

3ο οκτάλεπτο: 6-5 Κούλχαας (φουνταριστό 7:06), 6-6 Ξενάκη (περιφέρεια 2:14), 7-6 Έμολο (περιφέρεια 1:56).4ο οκτάλεπτο: 8-6 Ασημάκη (φουντραιστό 7:37), 9-6 Αβραμίδου (περιφέρεια 7:03), 9-7 Νίνου Ε. (π/π 1:09). 10-7 Αβραμίδου (πέναλτι 00:05)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ 1, Φουντωτού, Ελευθεριάδου , Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β. , Τσουκαλά , Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, ΚωνσταντοπούλουΒουλιαγμένη (Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους 1, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη, Πρωτοπαπά, Ξενάκη 1
Μαυρωτά 2, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου Β. , Κοκκινάκη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη ,Νίνου Π., Νίνου Ε. 1

 
Δηλώσεις 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα μετά το πρώτο οκτάλεπτο, όπου δεχτήκαμε δυο προσωπικά γκολ το οποίο δεν είναι σύνηθες για εμάς αλλά μετά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Στο τέταρτο οκτάλεπτο ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Στη συνέχεια κάναμε διαχείριση του χρόνου καθώς δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε τίποτα. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία των κοριτσιών, πάλεψαν πολύ, κολύμπησαν πολύ και η εμφάνιση είναι πολύ ενθαρρυντική και στα παιχνίδια της Ευρώπης θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι».

Η φουνταριστός του Ολυμπιακού Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε στο osfp.gr: «Για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό κάθε νίκη είναι σημαντική πόσο μάλλον με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη που είμαστε οι δύο ομάδες που διεκδικούμε όλους τους εγχώριους τίτλους. Είναι σημαντικό και για το γόητρο του Ολυμπιακού να παίρνουμε τις νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια ακόμα και αν δεν κρίνεται ουσιαστικά κάτι από το αποτέλεσμα. Σήμερα μας βγήκαν κάποιες καλές επιθετικά φάσεις και σκοράραμε δέκα τέρματα. Είμαστε μια ομάδα με πλουραρισμό και αρκετές λύσεις στην επίθεση. Κρατάμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας και χρειαζόμαστε άλλη μια για να πάρουμε το πλεονέκτημα σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και έχουμε και την Ευρώπη που είναι πρωταρχικός στόχος αυτής της ομάδας. Τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη μας δίνουν ρυθμό και έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε. Έχουμε και τον όμιλο στο «σπίτι» μας και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς. Θέλουμε μόνο νίκες μέσα στο Παπαστράτειο, με τη βοήθεια του κόσμου μας που τον περιμένουμε και είμαστε σίγουρες ότι θα μας βοηθήσει τα μέγιστα».