Τη χαρά της για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας από τους Άνδρες του Ολυμπιακού, αλλά και για το γεγονός πως η διοίκηση του Ερασιτέχνη οργάνωσε άψογα τους αγώνες, εξέφρασε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

«Ο Ολυμπιακός είναι Πρωταθλητής Ελλάδας στην Πυγμαχία! Πριν από 2 χρόνια ξεκίνησε μία μεγάλη προσπάθεια από τον προπονητή και δάσκαλο Λευτέρη Λειβάδη, να φτιαχτεί από την αρχή η ομάδα πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Ήταν ένα όραμα αλλά και ένας στόχος που αγκαλιάσαμε όλοι στη Διοίκηση του Ολυμπιακού. Φέτος η ομάδα αυτή ήταν πανέτοιμη και το απέδειξε από την πρώτη μέρα, μέσα στο ρινγκ», τόνισε αρχικά η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Από τη μεριά μας, σαν διοίκηση, κάναμε το λιγότερο που θα μπορούσαμε, να διοργανώσουμε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα που όμοιο του δεν θα είχε ξαναγίνει. Όχι μόνο όμως μόνο για τους αθλητές μας, αλλά για όλους τους αθλητές της πυγμαχίας. Αποφασίσαμε να βάλουμε τον πήχη ψηλά, από την πρώτη μέρα, γιατί είναι το λιγότερο που αξίζει για το άθλημα της πυγμαχίας, ένα άθλημα αρκετά αδικημένο στην Ελλάδα και όχι τόσο προβεβλημένο. Σε αυτήν όμως την προσπάθεια, βοήθησαν στο μέγιστο η Ομοσπονδία Πυγμαχίας που από την πρώτη μέρα συνέβαλε τα μέγιστα για την άρτια διεξαγωγή του πρωταθλήματος, ο Δήμος Πειραιά και ο ΟΠΑΝ, για την απίστευτη κινητοποίηση και βοήθεια σε κάθε βαθμό, ο πρόεδρος της επιτροπής επαγγελματικής Πυγμαχίας, Δημήτρης Σειρηνάκης για την συνεισφορά του στην αναβάθμιση της συνολικής εικόνας, προβολής και τρόπου κάλυψης των αγώνων πυγμαχίας.

Όμως όλα αυτά δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχαν όλοι οι αθλητές που προσέφεραν ένα υψηλό θέαμα και φανταστικούς αγώνες.

Επίσης, συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Ολυμπιακού μας για την καταπληκτική προσπάθεια αλλά και το ήθος που επέδειξαν, εντός και εκτός ρινγκ.

Τέλος, νιώθω πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσω με τα μικρά τους ονόματα, τους ανθρώπους που πίσω από τα φώτα δούλεψαν σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα με πρώτο τον Μανώλη για όλη την διοργάνωση, την προσπάθεια, την αφοσίωση, την Άννα, τον Κώστα, τον Σταύρο, τον Νίκο, τον Γιάννη, τον Βαγγέλη, τον Κώστα, και άλλα 10 τουλάχιστον άτομα που ήταν εκεί από την πρώτη μέρα! Γράψαμε ιστορία και αυτό οφείλεται σε όλους σας».