Η Θύρα 7 Χανίων με ανακοίνωσή της μέσω των social media αντέδρασε κατά του Πλατανιά για την μη χορήγηση εισιτηρίων για το Πλατανιάς – Ολυμπιακός στον θεσμό του Κυπέλλου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΑΝΙΑ ΘΥΡΑ 7:
Σήμερα πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας στεναχώρια,οτι η Παε Πλατανίας,αρνήθηκε την παραχώρηση εισιτηριών στο κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,στη Θ.4 του γηπέδου των Περιβολίων.χωρις καποιο ιδιαίτερο λογο και αιτία για το παιχνίδι κυπέλλου στα Χανια με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας στις 20/12/17,δειχνοντας με αυτο τον τρόπο οτι δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
Οπως εχει φανει αλλωστε,εμεις σαν σύνδεσμος Χανίων,τόσο καιρό σεβόμενοι τη συνεργασία που ειχαμε με άτομα της Παε Πλατανίας στο θέμα εισιτηριών στα παιχνίδια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στα Χανία και λογο της καταγωγής της ομάδας,δεν ειχαμε παρει θεση για τα ψέματα και την κατάσταση που δημιουργήθηκε περσυ εναντιων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ,μη θέλοντας να δημιουργηθούν θέματα με συντοπίτες μας και να σταμπαριστόύν άτομα και να κολλήσουν ρετσινίες.
Δυστυχώς ομως σήμερα ο κόμπος έφτασε στο χτένι του…
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ,ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΥ,ΠΟΥ ΠΕΡΣΥ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΞΑΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ SUPER LEAGUE ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ,ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΟΦΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΟΦΗ ΕΧΕΙ,ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΤΟΠΟΣ.
ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΩΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ‘ΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ παε πλατανιας ΣΚΑΨΑΤΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ..ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ-ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΩΣ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ…
ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ..ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ!
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7!
ΧΑΝΙΑ ΘΥΡΑ 7-1985
ΥΓ1…ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ παε πλατανιας,ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ…ΧΑΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΥΓ2..ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.