Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή στη Handball Premier συνεχίζονται την Παρασκευή (15/12) με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα.

Η αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με την οποία ολοκληρώνεται ο 1ος Γύρος του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο «Δαΐς», θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 και θα ξεκινήσει στις 17:15.

Οι Πειραιώτες που οδηγούν ως αήττητοι, την κούρσα του πρωταθλήματος απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής με 19 βαθμούς, έχοντας 9 νίκες και 1 ισοπαλία, θέλουν να κλείσουν νικηφόρα την πορεία τους στο πρώτο μισό της σεζόν. Θα ακολουθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος (μεσολαβεί ο εκτός έδρας αγώνας Κυπέλλου, με το Κικλίς την Τετάρτη 20/12), μέχρι τις 20/1/2018, όπου θα ξεκινήσει ο 2ος Γύρος με την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανελλήνιο, στην Κυψέλη.

Ζαραβίνας: «Ξέρουμε τη σημασία του παιχνιδιού»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο osfp.gr: «Για εμάς είναι από τα πιο σημαντικά ματς στον πρώτο γύρο.  Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και ξέρουμε τη σημασία του παιχνιδιού. Θέλουμε να κερδίσουμε για να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο νόημα οι προηγούμενες νίκες που κάναμε εκτός έδρας».

Παπαδιονυσίου: «Όλα τα ματς κρύβουν κινδύνους»

Ο διεθνής πίβοτ του Ολυμπιακού, Τάσος Παπαδιονυσίου δήλωσε για την αναμέτρηση με τον Δούκα τα εξής: «Ξέρουμε ότι ο Δούκας είναι υπολογίσιμη ομάδα με συγκεκριμένες αρετές που την χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια. Τρέφουμε σεβασμό για τον αντίπαλο, όπως και για κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Εξάλλου όπως έχει φανεί φέτος το πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και όλα τα ματς κρύβουν κινδύνους αν δεν τα αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να κατακτήσουμε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, αλλά και για να έχουμε ηρεμία και καλές γιορτές. Είναι ένα παιχνίδι που αν παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε, θα μπορέσουμε να περιορίσουμε το παιχνίδι του Δούκα και να έχουμε τον πρώτο λόγο για την επικράτηση».