Φιλικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (16/10) στο γήπεδο του Ταύρου «Χάρης Παυλίδης», μεταξύ των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και της ομάδας ποδοσφαίρου της ΕΡΤ. Το παιχνίδι έγινε για καλό σκοπό και είχε αυτή τη φορά ως στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τους θρύλους του Θρύλου, σ’ έναν ακόμα αγώνα κοινωνικού χαρακτήρα! Το ματς παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, κ. Ανδρέας Ευθυμίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι παλιές δόξες του παρελθόντος, επικράτησαν με 5-3 και μάλιστα με ανατροπή, καθώς βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 3-1! Το πάθος, η δίψα για τη νίκη, η αγάπη για τη φανέλα, η θέληση και η δύναμη, μίλησαν για ακόμα μία φορά και οι παλαίμαχοι άσοι του Θρύλου έφτασαν στη νίκη, τιμώντας παράλληλα την ιστορία του Θρύλου! Τα γκολ σημείωσαν οι Τσαλουχίδης (2), Μπονόβας, Ξανθόπουλος και Παχατουρίδης.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι: Πασσάς, Βαμβακούλας, Γ. Σιδέρης, Αρζένης, Κοκολάκης, Παχατουρίδης, Καρασαββίδης, Μπονόβας, Τσαλουχίδης, Ξανθόπουλος, Βαϊτσης. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν οι Ασπρογέρακας, Γλύκας, Καλτσάς, Κωττάκης, Κτενάς, Κουμαριάς, Αρζινός, Μαντάζης, Βασιλειάδης, Βέλλιος, Γαϊτανάρος, Ρούσος, Ασβεστάς. Χρέη φυσιοθεραπευτή εκτέλεσε ο Τόλης Κρεούζος και φροντιστή οι Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου. Το παρών χωρίς να αγωνιστούν έδωσαν οι Δαρίβας, Τζανετουλάκος, Γκαβέζος, Κελεσίδης, Αγγελής, Καραβίτης, Σταυρόπουλος, Σταμάτης, Δαμιανίδης, Λάλας, Σορώτος, Χόρτσας και Παναούσης.