Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκαν και εχθές Κυριακή, οι εργασίες στην πολύπαθη Μάνδρα Αττικής, η οποία δοκιμάστηκε από της φονικές πλημμύρες.

Τα συνεργεία του Θρύλου μας στάθηκαν και πάλι στο πλευρό των πληγέντων κατοίκων της περιοχής και έδειξαν για ακόμη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή τους, ενώ πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους.

Έτσι, λοιπόν, χθες, 17/12, έλαβαν χώρα εργασίες σιδηροκαλουπώματος του πέδιλου στήριξης του Δημοτικού Κινηματογράφου της Μάνδρας.

Φυσικά, δεν σταματήσαμε εκεί.

Πρέπει να τονιστεί ότι τα χωματουργικά του Ολυμπιακού και τα φορτηγά μας καθάρισαν και πάλι τα οδοστρώματα, τα οποία ήταν καλυμμένα με τόνους λάσπης, ώστε να μπορούν οι κάτοικοι να κυκλοφορούν και πάλι με ευκολία.

Επιπλέον, έγινε και μεταφορά στη χωματερή, όλων των υλικών των οποίων παρέσυραν οι ορμητικοί χείμαρροι στους γύρω δρόμους και σε αυλές σπιτιών.

Κι όλα αυτά, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» επιχειρούν επιτόπου, εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα, έπειτα από την εντολή του ηγέτη της ομάδας μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και τοΠροπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.