Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διοργανώνει ένα ακόμα μακρινό ταξίδι με το τσάρτερ της ομάδας, αυτή την φορά στην παγωμένη Μόσχα για την αναμέτρηση με την Κίμκι (18/01).

Αναλυτικά οι πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ημέρα    17/01/2018
ΑΘΗΝΑ – ΜΟΣΧΑ
Αναχωρούμε με AEGEAN AIRLINES για την Μόσχα. Ανακαλύψτε την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Ρωσίας, ζει στις μέρες μας μια πραγματική αναγέννηση – την μετατροπή της σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και πολύμορφες πόλεις. Άφιξη στο αεροδρόμιο, μεταφορά και τακτοποίηση στα δωμάτια στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο απόγευμα στην διάθεση σας για να γνωρίσετε ένα από τα 300 μουσεία και πινακοθήκες που έχει να σας προσφέρει η πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα    18/01/2018
MOΣΧΑ -ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ 4ΩΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΓΩΝΑ KHIMKI-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ –  ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό γεύμα και ελεύθερος χρόνος για βόλτες και αγορές έως την ώρα αναχώρησης (check-out) ή εναλλακτικά προαιρετική 4ωρη εκδρομή με ξενάγηση στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας, στη συνέχεια μεταφορά με πούλμαν από το ξενοδοχείο στο γήπεδο «Mytishchi Arena» για την παρακολούθηση του αγώνα Euroleague, Khimki Moscow Region-Olympiacos B.C., στις 20:00, τοπική ώρα. Μετά την λήξη του αγώνα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Αναχώρηση και επιστροφή με πτήση charter της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, μαζί με την ομάδα
Ημερομηνία    Αεροπορική Εταιρεία    Ώρα Aναχώρησης    Ώρα Άφιξης
17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018    AEGEAN AIRLINES    ΑΘΗΝΑ, 15:00    ΜΟΣΧΑ, 19:30
18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018    AEGEAN AIRLINES    ΜΟΣΧΑ, 00:30    ΑΘΗΝΑ, 03:00