Με μοναδικό στόχο τη νίκη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα Χάντμπολ Ανδρών αντιμετωπίζει την Τετάρτη (20/12) στις 18:00 τον Γ.Α.Σ. Κιλκίς εκτός έδρας. Μετά την σπουδαία νίκη σε βάρος του Δούκα στο «Δαϊς» στην αυλαία του 1ου Γύρου του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» περιλαμβάνει στροφή στο Κύπελλο, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2017.  Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θέλει να ολοκληρώσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή για τις γιορτές.

Εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Γ.Α.Σ. Κιλκίς θα μείνουν οι Αλέξανδρος Αλβανός, Γρηγόρης Σανίκης, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Αντώνης Λεωνίδας και ο τραυματίας Στέλιος Ασβεστάς.

Ζαραβίνας: «Να κλείσουμε νικηφόρα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα ματς στο οποίο πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι γιατί δίνει ι πρόκριση σε ένα θεσμό που κυνηγάμε εξίσου όπως το πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας για το 2017, να παίξουμε καλά και με σοβαρότητα για να πάμε να ξεκουραστούμε στις γιορτές ενόψει της συνέχειας».