Παρά τις έντονες αντιρρήσεις από τα «πράσινα παπαγαλάκια» τα οποία έλεγαν στα ραδιόφωνα  ότι λόγω της αγωνιστικής κατάστασης του χιονισμένου γηπέδου  δεν έπρεπε να γινόταν  το παιχνίδι, ο αγώνας στη Λαμία διεξήχθη κανονικά και οι γηπεδούχοι κέρδισαν τον ΠΑΟ με …4-1.

Πρόκειται ασφαλώς για επιτυχία των «πράσινων» οι οποίοι στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν να χάνουν 3-0 και κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο με τις…αλλαγές του Μαρίνου Ουζουνίδη να πετύχουν το γκολ της τιμής.

Παρ΄ολ΄αυτά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και λίγο πριν από το τελευταίο σφύριγμα του Αρετόπουλου (για την διαιτησία του οποίου οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται επειδή δεν τους έδωσε κάνα-δυό πέναλτι που ζήτησαν για να βάλουν ένα γκολ) πέτυχαν και τέταρτο γκολ για να διαμορφώσουν το τελικό 4-1 στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου των δύο ομάδων για τους «16» του θεσμού.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς μετά απ΄αυτό το αποτέλεσμα είναι πιθανόν να τελειώσει …πρόωρα η παρουσία του ΠΑΟ στο Κύπελλο και να μην συναντηθούν οι δρόμοι του με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του θεσμού…