Για 36η συνεχόμενη ημέρα και με αμείωτο ρυθμό, ο Θρύλος μας βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική.

Ο ηγέτης της ομάδας μας, κ Βαγγέλης Μαρινάκης, άλλωστε, είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως οι «ερυθρόλευκοι» θα στηρίξουν με πράξεις και όχι με λόγια τους πληγέντες, όσες ημέρες και αν χρειαστεί και με οποιονδήποτε τρόπο. Έτσι, λοιπόν, η στήριξη δεν σταματά.

Σήμερα, Παρασκευή, λοιπόν, παρά το τσουχτερό κρύο και την συνεχή και έντονη βροχόπτωση, τα συνεργεία της ομάδας συνέχισαν τις κατασκευές των εξωτερικών σιδερόπορτων του Δημοτικού Κινηματογράφου της πόλης, ενώ η Δήμαρχος κα. Κριεκούκη βρέθηκε στο σημείο, έτσι ώστε να δει από κοντά τα έργα και να ευχαριστήσει τους πάντες για την προσφορά τους.

Η ίδια πήγε γλυκά, φωτογραφήθηκε μαζί με τους σιδηρουργούς μας και τους ζήτησε να μεταφέρουν στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη τις προσωπικές της ευχαριστίες, αλλά και όλων των κατοίκων της Μάνδρας για τη σημαντικότατή τους βοήθεια.

Παράλληλα, τα χωματουργικά μας μηχανήματα καθάρισαν τους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τις αυλές των σπιτιών, ενώ τα φορτηγά μας μετέφεραν λάσπες και υλικά που είχαν παρασύρει οι ορμητικοί χείμαρροι.

Φυσικά, για ακόμα μία ημέρα, τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και φίλου της ομάδας μας, κ. Περικλή Ρόκα.