Τι κι αν οι μέρες που διανύουμε είναι γιορτινές;

Τι κι αν οι μέρες αυτές, είναι μέρες ξεκούρασης;

Όταν κάποιοι συνάνθρωποί μας, μας χρειάζονται, εμείς είμαστε εκεί!

Έτσι λοιπόν, και σήμερα Σάββατο 30/12/2017, τα συνεργεία του Θρύλου μας βρέθηκαν και πάλι στο πλάι των κατοίκων της Μάνδρας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν από τις φονικές πλημμύρες.

Άλλωστε, ο ηγέτης της ομάδας μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει εντολή οι εργασίες στην περιοχή να μην σταματήσουν για όσο καιρό χρειαστεί, και να προσφέρεται βοήθεια με κάθε δυνατό τρόπο.

Έτσι, λοιπόν, τα χωματουργικά μηχανήματα δεν σταμάτησαν για ακόμη μια μέρα να καθαρίζουν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης της Δυτικής Αττικής.

Παράλληλα, το φορτηγό του Ολυμπιακού μας μετέφερε λάσπες και φερτά υλικά που είχαν παρασύρει οι ορμητικοί χείμαρροι στη χωματερή, ώστε να μπορούν και πάλι οι κάτοικοι να κυκλοφορούν με ασφάλεια και ευκολία.

Να σημειωθεί ότι τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκηκαι το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.