Για προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον 44χρονο Καταλανό τεχνικό (και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα), Όσκαρ Γκαρσία, κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η Μundo Deportivo!

Aναλυτικά http://www.mundodeportivo.com/futbol/internacional/20171231/433998008974/oscar-garcia-cerca-de-olympiacos.html

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρσία. Ο Καταλανός τεχνικός έχει πολύ προχωρημένες επαφές με την ελληνική ομάδα. Ο Όσκαρ Γκαρσία είναι κοντά στο να βρει νέα ομάδα να ηγηθεί, φέτος. Αυτή είναι ο Ολυμπιακός, με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, με την τελική συμφωνία να αναμένεται να επικυρωθεί με το νέο τεχνικό σύντομα», γράφει το ρεπορτάζ και συνεχίζει.

«Ο Καταλανός τεχνικός, που άρχισε τη σεζόν στη Σεντ Ετιέν, απολύθηκε λίγο μετά, καθώς δεν είχε τη στήριξη της διοίκησης. Ωστόσο, παρόλο που πέρασε μια μικρή περίοδο με τη γαλλική ομάδα, η φήμη που κέρδισε στη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, είναι μεγάλη. Τώρα είναι ο Ολυμπιακός, πρωτοπόρος του πρωταθλήματος που έχει προσελκύσει τον Καταλανό τεχνικό».