Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, ο Σάσα Ζντιέλαρ αποτελεί προτεραιότητα για την Παρτιζάν Βελιγραδίου και ο Γιάγκος Βούκοβιτς είναι βασικός στόχος του Ερυθρού Αστέρα.

Μετά από ένα σωρό εκκαθαρίσεις παικτών (Μονίρ, Τζουρίτσκοβιτς, Κλιάιτς, Στεβάνοβιτς και ενδεχομένως τον Ταβάμπα) η Παρτιζάν επανέρχεται στο θέμα του Σάσα Ζντιέλαρ τον οποίο είχε ζητήσει και το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό.

Δεδομένου ότι το συμβόλαιο του διεθνούς χαφ εκπνέει το καλοκαίρι, ευελπιστούν ότι θα βρουν τρόπο να τον κάνουν δικό τους. .

Την ίδια ώρα ο Ερυθρός Αστέρας εκτός από τον Μπεν που θεωρείται «κλεισμένος» φαίνεται ότι έχει βάλει στο μάτι και τον Γιάγκος Βούκοβιτς από τον Ολυμπιακό.

«Δεν είναι απίθανος στόχος, παρότι ο Ολυμπιακός πλήρωσε 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι και δεν προτίθεται να τον δώσει χωρίς αντίτιμο. Ο δανεισμός είναι μία πιθανότητα, αλλά για τον Ερυθρό Αστέρα δεν θα ήταν η ιδανική λύση, μιας και μετά την αποχώρηση του Νταμιαν λε Ταλέκ, αναζητεί μία λύση με μακροπρόθεσμο ορίζοντα», αναφέρουν τα σερβικά ρεπορτάζ.