Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, παρέλαβε ο Μάρκο Μάριν από τον αντιπρόεδρο της ΠΑE Oλυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη το απόγευμα της Παρασκευής.
Μετά τη βράβευση του Μάριν, ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε:
«Ο Μάριν είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Δεν έχει να αποδείξει κάτι, γιατί ο άνθρωπος είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Περιμένω πάρα πολλά από τον Μάριν από εδώ και μπρος. Δηλαδή, έχει τη δυνατότητα. Όπως λένε, μπορεί να κάνει «παπάδες» μέσα στο γήπεδο.

Το βλέπω ότι έχει αρχίσει να αγαπάει τη φανέλα του Ολυμπιακού σαν και εμάς τους παλιούς. Παίζει για τον Ολυμπιακό. Και περιμένω πάρα πολλά πράγματα από τον Μάριν γιατί πραγματικά είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Και χάρηκα ιδιαιτέρως που βγήκε ο καλύτερος παίκτης της τελευταίας αγωνιστικής.

Του εύχομαι ακόμα καλύτερος. Και την Κυριακή μεγάλη προσοχή στη Λάρισα. Του το ζητάω σαν προσωπική χάρη και του το λέω από σήμερα για να τον ξεσηκώσω».

Από την πλευρά του ο Μάρκο Μάριν τόνισε: «Φυσικά είναι όμορφο να κερδίζεις αυτό το βραβείο. Για εμάς είναι σημαντικό να κερδίζουμε τους αγώνες. Δίνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Πάντως, είναι ωραίο να κερδίζεις αυτό το βραβείο».
Αναφορικά με τον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού στη Λάρισα , είπε: «Ξέρουμε από την περσινή περίοδο πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε εκεί και αν θυμάμαι καλά ήταν το δεύτερο παιχνίδι της περιόδου. Θα είναι ξανά ένα δύσκολο ματς. Αλλά είμαι βέβαιος πως η ομάδα μας είναι αρκετά δυνατή να νικήσει ακόμη και σε δύσκολους αγωνιστικούς χώρους. Είναι ένα ωραίο στάδιο με καλούς φιλάθλους. Είναι ωραίο να παίζουμε εκεί. Αλλά νομίζω πως μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα και εκεί».
Όσο για τη νέα χρονιά, υποστήριξε: «Πρώτα από όλα, θέλω να κερδίσουμε τον τίτλο για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς μας. Είναι ο βασικός μας στόχος και για εμένα προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να έχω ένα καλό δεύτερο γύρο».