Για το παιχνίδι με την Λάρισα την ερχόμενη Κυριακή, για το μήνυμα που έστειλε ο Ολυμπιακός και το Μουντιάλ μίλησε ο Φελίπε Πάρντο.

Aναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για την περίοδο των διακοπών

Οι μέρες των διακοπών ήταν οικογενειακές, πήγαμε στη Ρώμη και στο Βατικανό και βρεθήκαμε στη λειτουργία το πρωί στις 24 δεκεμβρίου. Ζήτησα από τον Θεό υγεία για την οικογένειά μου και για εμένα.

Για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει  ένας ποδοσφαιριστής το πρόγραμμα της ομάδας στις γιορτές.

Αυτό είναι θέμα διαχείρησης του χρόνου και το πότε πρέπει να κάνεις τι. Ήταν σημαντικές οι διακοπές αυτές για τους παίκτες, διότι είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο με την οικογένειά τους και να ξεκουραστούν. Αυτή τη φορά οι διακοπές ήταν αφιερωμένες στην οικογένεια.

Για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΛ σε συνδιασμό με την αλλαγή προπονητή

Ο σύλλογος βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με τις αλλαγές που έχουν γίνει. Όμως αυτό δεν αγγίζει τους πάικτες διότι ξέρουμε τον στόχο μας, που είναι να μείνει η ομάδα στην κορυφή. Γι ‘αυτό θα πάμε εκεί να κερδίσουμε και να μέινουμε πρώτοι.
Έχω δει πολλά παιχνίδια της ΑΕΛ και το τελευταίο με την Ξάνθη. Κέρδισε εύκολα με καλή επιθετική λειτουργία, όμως εμεις ξέρουμε τί θέλουμε και τί να κάνουμε, να παίξουμε το παιχνίδι μας, κυριαρχικό ποδόσφαιρο και ποιοτικό ώστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε τους άλλους από την πρώτη θέση.

Τι σημαίνει ο τίτλος του Πρωταθλητή χειμώνα. 

Σημαίνει οτι δηλώσαμε αυτό που θέλαμε ακόμα και όταν ήμασταν 5 βαθμούς πίσω. Στείλαμε το μήνυμα σε όλους, ότι θέλαμε να επιστρέψομε στην κορυφή και τώρα να μείνουμε εκεί.
Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό με την απόσταση μεταξύ των ομάδων να είναι μικρή.  Όμως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι μπορεί και θέλει να είναι πρώτος και αυτό θα κάνουμε δίνοντας το 100% ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Τι εύχεται για το 2018

Στους φιλάθλους της ομάδας μας εύχομαι υγεία, ευτυχία και ευημερία. Για εμένα εύχομαι επιτυχίες, γκολ, ποιότητα και να πάω στο μουντιάλ . Το θέλω πολύ και πρέπει να παλέψω για να το πετύχω.