Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2018, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 24-6 του Ν.Ο. Ρεθύμνου στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και έκαμψαν με χαρακτηριστική ευκολία την αντίσταση της ομάδας του Ρεθύμνου, στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στο ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/1) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού (18:30).

Πρώτες σκόρερ του Θρύλου αναδείχθηκαν η Αλεξάνδρα Ασημάκη και η Ελευθερία Πλευρίτου που σημείωσαν αμφότερες από 5 τέρματα, ακολούθησε με 3 η Άλκηστη Αβραμίδου, από 2 σημείωσαν οι Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, και από 1 οι Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 0-7, 4-6, 1-5

Ν.Ο. Ρεθύμνου: Κυριακάκη, Σαφέτη 1, Καριπίδου Σ., Κυριακάκη, Γαβαλά 1, Γαγάνη, Στρατηδάκη 2, Πέττα , Φαρμάκη 1, Συριανόγλου, Μαλλιαρου, Καριπίδου Β. 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 5, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 5, Μ. Πλευρίτου 2, Έμολο 2, Β. Πλευρίτου 2, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

Ασημάκη: «Συγκεντρωμένες για την Ευρώπη»

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Ουσιαστικά ήμασταν σοβαρές από την αρχή μέχρι το τέλος. Παραμένουμε συγκεντρωμένες για τα παιχνίδια που έρχονται στην Ευρώπη. Δεν έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για τον όμιλο που θα γίνει και στην έδρα μας. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Επίσης ακολουθεί ένα ακόμα παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη όπου πάντα αυτά τα ματς είναι σημαντικά και σε όλα θέλουμε τη νίκη».