Τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός κάνει τα πάντα για να πετύχει την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει εντολή στους ανθρώπους του συλλόγου να κάνουν ό,τι απαιτείται, ώστε ο Βέλγος  να πάρει και πάλι τον δρόμο για τον Ολυμπιακό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις με την Έβερτον έχουν ενταθεί και η διοίκηση του Ολυμπιακού προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με τους Άγγλους.

Τα «ζαχαρωτά», παρά το γεγονός ότι ο προπονητής τους, Σαν Αλαρνταίς, έχει ανάψει το «πράσινο φως»  για την παραχώρηση του Βέλγου, δεν είναι εύκολος διαπραγματευτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγραφική επίθεση που κάνει ο Ολυμπιακός δεν είναι μονόπλευρη.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πλήρη  συνεννόηση με τον Μιραλάς, ο οποίος δεν έχει σταματήσει στιγμή να ζητάει να γυρίσει.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες από το περιβάλλον του Μιραλάς αναφέρουν ότι ο ίδιος μετέφερε στη διοίκηση της Έβερτον ξανά, ότι μοναδική επιλογή του για τη συνέχεια της καριέρας του είναι  ο Ολυμπιακός.

Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν εμφανιστεί κι άλλοι ενδιαφερόμενοι, ο Βέλγος είναι αμετακίνητος στη θέση του!

Οι λεπτομέρειες της νέας πρότασης του Ολυμπιακού δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη.

Αλλά αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε καλό δρόμο για μία μεταγραφή που θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό σε μεγάλο βαθμό.