Το νταμπλ είναι ο στόχος του Παναγιώτη Ταχτσίδη με τον Ολυμπιακό…

Αναλυτικά:

«Στη φάση του 0-1 κοίταξα τον Μάριν, με κατάλαβε με μια ματιά ευτυχώς γιατί δεν ήταν εύκολο και του έκανα την πάσα κατευθείαν. Με κοίταξε με την άκρη του ματιού του, δενσκέφτηκα κάτι άλλο, εξάλλου μου αρέσει να παίζω έξυπνα και γρήγορα. Βάλαμε έτσι το γκολ σε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο νομίζω ότι αν δεν συνέβαινε θα κρινόταν στα τελευταία λεπτά του. Ήταν μια περίεργη εβδομάδα για εμάς αλλά είμαστε όλοι επαγγελματίες, ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλα.

Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός αλλά προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο με κάποιες ενέργειες και κυκλοφορία μπάλας να σκοράρουμε. Είπαμε μετά στα αποδυτήρια πως ό,τι και να γίνει πρέπει να βάλουμε γκολ, να το πάρουμε έστω με μισό μηδεν, τελικά τα καταφέραμε και στη συνέχεια η Λάρισα άνοιξε, με αποτέλεσμα να σκοράρουμε δύο φορές ακόμα. Δεν χρειάζονται κινήσεις τύπου Μιραλάς για να δείξει η διοίκηση ότι στηρίζει τον Ολυμπιακό, το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Ο Κέβιν είναι μεγάλη προσθήκη, σπουδαίος παίκτης, θα μας δώσει βοήθεια στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο νέος προπονητής θα μας μιλήσει αύριο, θα δούμε τη φιλοσοφία του αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος, να πάρουμε φέτος το νταμπλ. Ήρθα εδώ να κάνω πρωταθλητισμό γιατί δυστυχώς δεν το μπόρεσα στην Ιταλία, μόνο στην Ρόμα ίσως, για αυτό γύρισα για να με βοηθήσει ο Ολυμπιακός, να μου δώσει τα πράγματα που λείπουν από την καριέρα μου.

Θέλω το νταμπλ και να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ, νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πιθανότατα στα ντέρμπι. Οι μικρές ομάδες όταν παίζουν με τις μεγάλες στήνονται αμυντικά, όταν καταφέρεις να σπάσεις την άμυνα τους ανοίγονται και βάζεις γκολ, Τα ντέρμπι είναι πιο εύκολα τακτικά, αλλά πρέπει να έχεις ψυχικά αποθέματα για να νικήσεις και για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει επίσης να είσαι δυνατός στην τεχνική.

Πιστεύω ότι έχω δέσει με τον Ρομαό, έχουμε καλή συνεργασία με διαφορετικό ρόλο, ο ένας βοηθάει τον άλλον. Δεν πρέπει τα δύο αμυντικά χαφ να έχουν τον ίδιο ρόλο, μόνο να μαρκάρουν, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης, οι επιθετικοί μας κάνουν και αυτοί τη δουλειά τους πάρα πολύ καλά».