Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε στην κούραση των αθλητών του από τα συνεχόμενα παιχνίδια, την έλλειψη ενέργειας και τους τραυματισμούς

Αναλυτικά,  όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

– για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του, το ήθελε πιο πολύ το ματς και ήταν καλύτερος. Εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση και ενέργεια. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και γενικά κάθε φορά που προσπαθούσαμε να κάνουμε κάτι στο γήπεδο δεν πετύχαινε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και ενέργειας».

– για το πώς εξηγείται η έλλειψη ενέργειας: «Παίξαμε Παρασκευή βράδυ και σήμερα το απόγευμα. Οι συνθήκες προετοιμασίας για αυτόν τον αγώνα δεν είναι ίδιες. Μια ομάδα έχει μια μέρα να προετοιμαστεί και η άλλη δεν είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν είναι το ίδιο. Ο ΠΑΟΚ το ήθελε πιο πολύ και φάνηκε στο γήπεδο».

για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει τρεις ήττες σε 11 αγώνες: «Μπορεί να χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας, δεν έχει σημασία. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αν χάθηκε το πλεονέκτημα… ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα».

– για το αν φταίνε οι διαδοχικοί αγώνες ή οι τραυματισμοί: «Όλα μαζί».

– για το αν είχε εκνευρισμό η ομάδα του: «Όταν κάτι δεν πάει καλά δεν μπορείς να είσαι ήρεμος όταν δεν σου βγαίνουν οι φάσεις, τα μαρκαρίσματα. Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες».

-για τον ΠΑΟΚ: «Έχει ισχυρό σύνολο, παλεύει όλα τα παιχνίδια και μπράβο του».