Για ακόμη μια μέρα ο Ολυμπιακός μας βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν από τις φονικές πλημμύρες.
Άλλωστε ο ηγέτης της ομάδας μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν σαφής όταν ζήτησε οι κάτοικοι της περιοχής να βοηθηθούν με κάθε τρόπο και για όσον καιρό χρειαστεί.

Έτσι, λοιπόν, από εκείνη τη μέρα κι έπειτα, τα συνεργεία του Θρύλου μας δεν σταματούν τις εργασίες στην πόλη της Δυτικής Αττικής, όπως έκαναν και σήμερα, όπου για ακόμη μια φορά τα μηχανήματά μας και τα φορτηγά μας συνέχισαν να καθαρίζουν τα πεζοδρόμια και τους δρόμους από τους τόνους λάσπης που τα είχαν καλύψει, ώστε να μπορούν και πάλι να κυκλοφορούν με ευκολία και ασφάλεια οι Δημότες.

Τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και τοΠροπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι η ανακατασκευή του Δημοτικού Κινηματογράφου, όπως επίσης και η είσοδος στην πόλη της Δυτικής Αττικής, από την παλαιά Εθνική Οδό, αλλά και η πλατεία Ρόκα έγιναν με δαπάνες της ομάδας μας.