Τα όσα εμετικά άκουσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αποκάλυψε ο γκολκίπερ της Λαμίας,  ο Νίκος Παπαδόπουλος.

 Δυστυχώς, στο τέλος του παιχνιδιού εκτυλίχθηκαν σκηνές που δεν ταιριάζουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα…ρωτήθηκε και έδωσε την εξής απάντηση:

«Όντως εκεί τα πράγματα ξέφυγαν. Ήταν 15-20 άτομα που έβριζαν εμένα και τον υπεύθυνο Τύπου, που κατευθυνόμασταν εκείνη την ώρα προς τον δημοσιογράφο της συνδρομητικής τηλεόρασης για δηλώσεις. Εκείνη τη στιγμή ήμουν μόνο εγώ στο γήπεδο από τους παίκτες και σε μένα απευθύνθηκαν όσοι ήταν στην κερκίδα, αλλά δεν μίλησα. Επειδή η κάμερα ήταν κοντά στην εξέδρα, βρήκε τρόπο και ήρθε ένας απ’ αυτούς κοντά και μου είπε να δω στο φέρετρο την οικογένειά μου . Είναι άρρωστα πράγματα αυτά, δεν λέγονται τέτοια πράγματα.

Επειδή είμαστε επαγγελματίες και καλώς ή κακώς δίνουμε το παράδειγμα, οπότε η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να αντιδράς. Από την άλλη, δεν είμαι σάκος του μποξ ούτε πρέπει να είναι οι παίκτες. Εν πάση περιπτώσει, ειλικρινά θεωρώ ότι ήταν λάθος που το έκανα και ζητάω συγγνώμη. Θέλω όμως να πω πως δεν στράφηκα κατά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, ούτε απευθύνθηκα γενικά προς εκείνους που βρέθηκαν στις κερκίδες εκείνη την ώρα. Τα έβαλα μόνο με αυτόν τον έναν που μίλησε έτσι εμετικά κι εύχομαι να μην ξανασυμβεί.»