Γυρνάει σελίδα η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, αφήνει πίσω της την Ευρώπη και συγκεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Θρύλος μετά τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Eurocup και την ήττα από την Τζιρόνα στην Ισπανία, στρέφει τις βλέψεις του στην διατήρηση των σκήπτρων του στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την  Κυριακή (14/01, 15:30) στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας τον Παναθλητικό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, έχοντας ως μοναδικό στόχο να συνεχίσει το απόλυτό του.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα στην Ισπανία και να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα και τις επιτυχίες.

Ο Κώστας Μίσσας δήλωσε στο osfp.gr για την αναμέτρηση με τον Παναθλητικό ότι: «Μετά το τέλος του ευρωπαϊκού ταξιδιού μας και σίγουρα με πίκρα από την εμφάνιση που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι με την Τζιρόνα, επιστρέφουμε στην ελληνική πραγματικότητα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στις επόμενες υποχρεώσεις μας και στους στόχους μας, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αντιμετωπίζοντας την κάθε ομάδα όπως της αρμόζει. Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι τη συγκεκριμένη στιγμή».