Τον Τάσο Σιδηρόπουλο του συνδέσμου Δωδεκανήσου όρισε η ΚΕΔ στην πρώτη αναμέτρηση του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (24/1, 19:30) που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πρόκειται για ορισμό-σκάνδαλο διότι ο Σιδηρόπουλος και οι κατά καιρούς αποφάσεις του εις βάρος του Ολυμπιακού έχουν προκαλέσει το περί κοινού δικαίου αίσθημα.

Φυσικά, ο ορισμός του Σιδηρόπουλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι τυχαίους ή συμπτωματικός.

Ο στόχος της ΚΕΔ και της ΕΠΟ είναι σαφής. Θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πετάξουν τον Ολυμπιακό από το Κύπελλο, όπως το ίδιο προσπαθούν και στο πρωτάθλημα από την έναρξη της σεζόν….

Βοηθοί του διεθνούς ρέφερι θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης του συνδέσμου Μακεδονίας, ο Δαμιανός Ευθυμιάδης του συνδέσμου Πιερίας και 4ος ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τη Μακεδονία.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ τονίζουν  πως ο ορισμός του διεθνή ρέφερι αποτελεί «πρόκληση κατά του Ολυμπιακού».

Προσθέτουν επίσης πως ο ορισμός του στο ματς Κυπέλλου της προσεχούς Τετάρτης (24/1) δείχνει πόσο δίκιο είχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος απευθύνθηκε στη FIFA και ζήτησε ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι.

Η θέση του Ολυμπιακού είχε ως εξής:

«Ο ορισμός-πρόκληση του Σιδηρόπουλου δείχνει πόσο δίκιο είχαμε που απευθυνθήκαμε στη FIFA και ζητήσαμε ορισμό ξένων διαιτητών. Ο Σιδηρόπουλος είναι μη αποδεκτός από εμάς, θα τονιστεί και στην ομοσπονδία και θεωρούμε ότι ο ορισμός του είναι πρόκληση κατά του Ολυμπιακού. Είναι πλούσιο άλλωστε το ιστορικό του με απαράδεκτες διαιτησίες εναντίον μας».

Παρατηρητής θα είναι ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής από το σύνδεσμο Δράμας.

Στην αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο, ρέφερι ορίστηκε ο Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας) με βοηθούς τους Χασάν Κούλα (Ξάνθη) και Χρήστο Μπαλτά (Αχαΐας). Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Τζοβάρας από τη Φθιώτιδα.