Η Νέα Γενιά Ζηρίδη εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο ενημερώνει για την επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας των εκπαιδευτηρίων της.

Αναλυτικά:

«Στη Νέα Γενιά Ζηρίδη, πιστοί στην αποστολή μας ,«Στο πιο σύγχρονο περιβάλλον, διαπλάθουμε τους ηγέτες του αύριο, τους πολίτες του κόσμου»,ενημερωνόμαστε για τις σύγχρονες τάσεις, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της εποχής και θέτουμε υψηλούς στόχους,  στον χώρο της εκπαίδευσης και του αθλητισμού.

Η ομάδα ποδοσφαίρου μας, με όραμα, σωστή και συστηματική προπόνηση,  είναι πλέον πρωταθλήτρια στους αγώνες ποδοσφαίρου του Α.Σ.Ι.Σ. 2018.

Στον ημιτελικό με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, το σκορ ήταν 9-0 και στον τελικό με τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, το σκορ ήταν 3-0 !

Φέτος στο ΑΣΙΣ, συνεχίσαμε το περσινό σερί των 6 νικών και παίξαμε 6 παιχνίδια όπου είχαμε συνεχώς νίκες, χωρίς ούτε μία ισοπαλία για δυο χρόνια, με συνολικό απολογισμό γκολ φέτος, 31-4. Συμμετοχή στα παιχνίδια είχαν και οι 22 παίκτες που ήταν στην αποστολή, με πρώτο σκόρερ με 6 γκολ τον Σπύρο Τζαβίδα.

Συγχαρητήρια στους μαθητές-αθλητές μας, στους γονείς τους και στους προπονητές μας, Νίκο Σκουμποτή & Bασίλη Κολοκούτσα.»