Σ’ αγώνα της 18ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στην Αργυρούπολη ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τον Πανιώνιο.

Η ομάδα μας δεν έπιασε καλή απόδοση και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο 2018. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 1-0 με τον Ξυγκόρο αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 στο 63′ με τον Ζαχαράκη. Στο 70′ ο Γκούλιας κερδίζει πέναλτι από τον Μαρτίνη το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Πρέγκου και διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας είναι αυτός με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Πέμπτη 1/2.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού κ. Τάσος Θέος είπε: «Δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι στο Περιστέρι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».

Οι συνθέσεις των ομάδων:  

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τζήνας, Βαλιουτής, Σεμερτζάκης, Αναστασίου, Βασιλόπουλος, Γκούλιας, Πρέγκου, Παπατζήμας, Ευθυμιάδης, Ξυγκόρος, Μούντριχας/ Φιλιπακόπουλος, Ρουκουνάκης, Μπατσούλι, Πρεβόλης, Μενάι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Μποσκουϊδης, Γκοτζαμανίδης, Κωνσταντινίδης, Νικόλης (61′ Τασιάς), Τσέργας (61′ Ντούλος), Φέκκας, Μαρτίνης (83′ Τσακίρης), Γεωργαντής (46′ Ζαχαράκης), Μούγιος (72′ Ντότης), Μπουλάρι.