Σ’ αγώνα της 19ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Αστέρα.
Η ομάδα μας αν και έλεγχε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του δεν κατάφερε να διαχειριστεί έως το τέλος το 1-0 και ισοφαρίστηκε στο 94’.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 15’ με πέναλτι του Γιάννη Βάρκα (1-0) και είχε φάσεις με τον Χατζηιωαννίδη και τον Βάρκα να σημειώσει και άλλα γκολ αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση αυξήθηκε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αστέρας από την άλλη ανέβαινε, άρχισε να πιστεύει ότι μπορεί να κοντράρει τον πρωταθλητή, και ισοφάρισε από λάθη των παικτών του Ολυμπιακού, με τον Τζίμα στο 90+4’.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας είπε: «Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο και φυσικά από το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ βαριά φανέλα και αυτό πρέπει όλοι να το καταλάβουν. Τίποτε δεν χάθηκε, όσο αφορά το πρωτάθλημα, αλλά δεν έχουμε περιθώρια για νέες απώλειες».
Οι συνθέσεις των ομάδων: 
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Ζήσης, Φωτόπουλος, Ζορμπάς, Αντζουλάς, Μαρίνος, Τσέκος, Κανελλόπουλος, Τζίμας, Γλέζος, Γιανγκ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσερκώνης, Λάμπρου, Ράμα, Πέιος (68’ Τσιριγώτης), Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Βάρκας, Χατζηιωαννίδης (92’ Φυτόπουλος), Βοϊλης (83’ Αγιώτης).