Περισσότερα λεπτά καλής λειτουργίας ως ομάδα είχε σήμερα ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Πρίντεζης.

«Δεν είχε βαθμολογική σημασία αλλά θέλαμε το ματς ή έστω να κάνουμε ένα καλό ματς. Δεν ήμασταν καλά, όπως πρέπει ως ομάδα στον τελευταίο μήνα. Τουλάχιστον σήμερα δείξαμε καλά σημάδια, βελτιώσαμε το παιχνίδι μας και στην άμυνα, αν είχαμε καλύτερο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο τότε ίσως να είχαμε καταφέρει να νικήσουμε», ανέφερε αρχικά.

Ο «υπαρχηγός» του Ολυμπιακού απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία και εάν αυτή επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα… «Δεν έχει τύχει να μιλήσω ποτέ για τη διαιτησία. Αυτό που ίσως να μπορώ να πω είναι ότι μια ομάδα χάνει ασχέτως πια είναι αυτή, πάντα κάνει την αυτοκριτική της. Ετσι και οι διαιτητές, πρέπει να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους. Όλοι πρέπει να την κάνουν. Δεν το λέω για το σημερινό αποτέλεσμα», ανέφερε και συνέχισε:

«Καλώς – κακώς η διαιτησία παίζει μεγάλο ρόλο. Όλοι πρέπει να βελτιώνονται για το καλό του αθλήματος».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Πρίντεζης για την κατάσταση του Ολυμπιακού… «Είμαστε πολλοί που δεν βρισκόμαστε στην κατάσταση που θέλουμε. Σίγουρα είχαμε λεπτά περισσότερο σαν ομάδα. Μία σωστή ομάδα που κοιτάει ψηλά πρέπει να κοιτάζει τα λάθη της. Σήμερα αλλάξαμε κάποια πράγματα στην τακτική. Μπερδέψαμε τον Παναθηναϊκό αλλά χρειάζονταν περισσότερα από 20-25 λεπτά», κατέληξε.