Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Κώστας Καραπαπάς την ανακοίνωση-απάντηση που εξέδωσε η ΕΠΟ στην επιστολή του Ολυμπιακού για τη διαιτησία.

Αναλυτικά η ανάρτηση Καραπαπά

«Με τον ορισμό των διαιτητών του ντέρμπι κατάλαβαν και οι τελευταίοι ανύποπτοι το ρόλο της ΚΕΔ.

Με την σημερινή ανακοίνωση-ντροπή της ΕΠΟ που επιτίθεται στον μεγαλύτερο αθλητικό Σύλλογο της χώρας, κατάλαβαν και οι τελευταίοι ανύποπτοι το ρόλο της ΕΠΟ.


Καταλαβαίνουμε ότι οι κύριοι Γραμμένος και Δέδες λειτουργούν ως υπάλληλοι αντιστοίχως των Σαββίδη, Μελισσανίδη αλλά θα λειτουργούν και επίσημα ως υποκατάστημα ή ως Ομοσπονδία;

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τόλμησε να υποστηρίξει εγγράφως ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεφτιλίζει την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.

Η μόνη ομάδα που τα τελευταία χρόνια σηκώνει την ελληνική σημαία στην Ευρώπη έγινε ξαφνικά η ομάδα που “ξεφτιλίζει” το ποδόσφαιρο των δήθεν “εξυγιαντών”.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεφτιλίζεται απο τον τρόπο που το διοικείτε κύριοι της ΕΠΟ και σήμερα με την παρέμβαση των Συνομοσπονδιών στο θέμα διαιτησίας αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά η αποτυχία σας.

Όσο για τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος κάθιδρος προσπαθούσε όλο το πρωί να εξηγήσει στα τηλέφωνα (σε ποιούς άραγε;) γιατί αλλάζει η δομή της ΚΕΔ, αντί να απειλεί ότι θα πάει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στα όργανα της Ομοσπονδίας να στείλει στα όργανα τον εαυτό του για να μας εξηγήσει επιτέλους τι εννοούσε ο Ρώσος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν έλεγε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση: “Ο Γραμμένος είναι δικός μας”.

Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα μετά απο αυτή την ανακοίνωση για την σχέση του Συλλόγου μας με την ΕΠΟ».