Στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, μίλησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος σχολίασε το επερχόμενο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη:

«Πρώτα από όλα πρέπει να έχουμε καλή απόδοση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς είναι ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη μάχη και φυσικά να δείξουμε την ποιότητά μας στον αγωνιστικό χώρο. Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Στο κύπελλο ξεκινήσαμε πολύ καλά και είχαμε μερικές μεγάλες ευκαιρίες. Τώρα πρέπει να τις αξιοποιήσουμε. Θέλουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη μάχη και να έχουμε καλή εμφάνιση».

Για τον Μανόλο Χιμένεθ: «Δεν έχω να πω πολλά. Προφανώς κάνει μία καλή δουλειά. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στην ομάδα μας. Το τι κάνουμε εμείς είναι το πιο σημαντικό».

Για την κούρσα του τίτλου και αν θα κριθεί στις λεπτομέρειες: «Ναι, σίγουρα. Είμαστε κοντά με τον αντίπαλό μας. Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε. Φυσικά υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια. Αλλά φυσικά πρέπει να νικήσουμε. Όπως είπα είναι κοντά ο αντίπαλός μας. Είναι τρεις πόντοι που χρειαζόμαστε και πρέπει να πάρουμε».

Για τη δύναμη της έδρας: «Ναι, θα είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς. Φυσικά παίζουμε στην έδρα μας, στο γήπεδό μας μπροστά τους οπαδούς μας. Θα βοηθήσουν εμάς τους ποδοσφαιριστές. Θα μας δώσουν περισσότερη ώθηση για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τον αγώνα».