Η υπόθεση των επεισοδίων του αγώνα με την ΑΕΚ εκδικάστηκε κανονικά, ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε νομικά από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μπαταγιάννη, τον Αργύρη Λίβα, ενώ ως μάρτυρας κατέθεσε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλης Δουρέκας.

Η απόφαση αναμένεται να βγει τη Δευτέρα.

Αναφερόμενος στα γεγονότα που έλαβαν χώρα, μετά τη λήξη του αγώνα της 20ής Αγωνιστικής, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2, ο Αργύρης Λίβας, υποστήριξε ότι «η έκθεση της αστυνομίας λέει τη μισή αλήθεια, καθώς δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα στην αποστολή της ΑΕΚ και στους διαιτητές».

Για να δείξει ότι το κλίμα ήταν καλό πρόσθεσε ότι «μετά το γκολ της ΑΕΚ μπήκαν άτομα και από τον πάγκο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έκαναν χειρονομίες και δεν τους πείραξε κανείς».

Για τα γεγονότα που ακολούθησαν επεσήμανε: «Τέσσερις-πέντε διαπιστευμένοι αρχικά φώναζαν στους δικούς μας παίκτες και όταν έφυγαν οι παίκτες, υπήρχε ήδη αναίτια η αστυνομία που πρώτη τους πλησίασε και άρχισε η διαμάχη. Τους έσπρωξαν βίαια και τους απώθησαν. Παράλληλα μπήκαν 20-30 άτομα από τη θύρα των ΑΜΕΑ και χωρίς λόγο η αστυνομία κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, κάνοντας και αναίτια χρήση δακρυγόνων, κάτι που προκάλεσε νεύρα στους φιλάθλους μας».

Από την πλευρά του ο Κούλης Δουρέκας πρόσθεσε ότι «δεν υπήρχε λόγος οι αστυνομικοί να σπρώχνουν τον κόσμο. Κάποιοι ήδη είχαν πάει στους παίκτες για να διαμαρτυρηθούν για την ήττα. Αυτός ήταν ο σκοπός τους και αυτά τα πράγματα γίνονται. Όμως, πρώτη φορά είδα την αστυνομία να αντιδρά τόσο επιθετικά. Όλα αυτά διήρκησαν 10-15 δευτερόλεπτα και δεν υπήρξε καμία φθορά στο γήπεδο. Επίσης, η αποστολή της ΑΕΚ έφυγε, χωρίς κανένα πρόβλημα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο οποίος επεσήμανε πως «αν η αστυνομία δεν λειτουργούσε επιθετικά, δεν θα συνέβαινε το παραμικρό. Όλα τα έκανε χωρίς λόγο, στο γήπεδο μια ομάδας που δεν δημιουργεί επεισόδια. Παρόλα αυτά επιχείρησε αναίτια».

Τέλος αναφέρθηκε και στις προσπάθειες της διοίκησης για να είναι το Καραϊσκάκη ένα γήπεδο που δεν γίνονται έκτροπα: «Ειλικρινά, δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα χρόνια έχει να έρθει ο Ολυμπιακός κατηγορούμενος για επεισόδια, καθώς η διοίκηση και ο κόσμος καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια» .