Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ.Βασιλειάδης σχολιάζοντας (ανάμεσα στ΄άλλα) την απόφαση του αθλητικού δικαστή να τιμωρήσει με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τον Δ.Γιαννακόπουλο χαρακτήρισε την τιμωρία…βαρύτερη του παραπτώματος!

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτησή του:

Για την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Είμαι υπέρ των τιμωριών. Δεν θα μπορούσα να την σχολιάσω παρότι είναι πολύ πιο βαριά από το περιστατικό. Πολλές φορές το πρόβλημα είναι πως πίσω από τις αποφάσεις κρύβονται άλλες κόντρες. Κι εγώ τους στέλνω στον εισαγγελέα για δηλώσεις, όμως είναι καταφανέστατα πολύ βαρύτερη από το παράπτωμα».

Το …ωραίο είναι ότι ο Βασιλειάδης παρ΄ότι επισήμως του έχει ζητήσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός να παρέμβει για το θέμα με τον μη ορισμό των τεσσάρων διεθνών διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκείνος όχι μόνο το αρνείται, αλλά ισχυρίζεται ότι …δεν είναι στην δικαιοδοσία του!

Διεθνείς διαιτητές που δεν ορίζονταν από την ΕΟΚ:

«Εάν θέλετε σε επίπεδο καφενειακό. Στο θέμα της διαιτησίας το θέμα δεν παρεμβαίνει και ποτέ δεν το έκανε. Η άποψη μου έχει εκφραστεί. το θέμα έπρεπε να λυθεί. Είναι διαμάχη FIFA και  Euroleague. Όταν είναι καλός θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Όμως δεν μπορεί να παρέμβει ο υφυπουργός σε αυτό, αν γίνει όμως παράνομη πράξη, τότε το λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα. Φάνηκε από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ».