Μια εβδομάδα πριν την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης της LEN Euroleague κόντρα στην Κίνεφ Κίρισι, στη Ρωσία, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος, τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο το Σάββατο (17/2) στις 17:00.  Οι «ερυθρόλευκες» οδηγούν την κούρσα του Α’ ομίλου και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα πριν την πολύ δυνατή αναμέτρηση στη Ρωσία για το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Final-4 της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμιακού για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη αποτελείται από τις:  Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελευθερία Φουντωτού, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά,  Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Δανάη Κωνσταντοπούλου.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ  Μανωλιουδάκη, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Βαθμολογικά αυτό το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον αλλά είναι ένας αγώνας πολύ σημαντικός για εμάς και για θέμα γοήτρου και για θέμα ψυχολογίας. Είναι ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι εν όψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που έχουμε την επόμενη εβδομάδα στο Κίρισι και σίγουρα θα δοκιμάσουμε πράγματα τα οποία θα κάνουμε στην Ρωσία. Θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και όσο μπορούμε να δούμε τα λάθη που θα βγούνε ώστε να τα διορθώσουμε και να πάμε στη Ρωσία πανέτοιμες».