Δύο εβδομάδες μετά το τελευταίο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα απέναντι στις Εσπερίδες, ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς για την Α1 Γυναικών.

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδος σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου (17/02, 14:30) στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Ο Θρύλος έχει ως σκοπό να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος παίζοντας καλό μπάσκετ και προσφέροντας θέαμα στον κόσμο του.  Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τις «ερυθρόλευκες» του Πειραιά και όλες οι αθλήτριες του Ολυμπιακού είναι ετοιμοπόλεμες για την αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου.

Ο Κώστας Μίσσας δήλωσε στο osfp.gr αναφορικά με το παιχνίδι ότι: «Επανερχόμαστε στην αγωνιστική δραστηριότητα μετά την παύση που είχαμε εξαιτίας των αγώνων που είχε η Εθνική Ελλάδος. Οι αθλήτριές μου είναι σε ρυθμό, αφού συμμετείχαν στα παιχνίδια με το Ισραήλ και την Πορτογαλία. Αναφορικά τώρα με το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, το ζητούμενο είναι η σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε κάθε ματς, να είναι ίδια ανεξάρτητα με οποιαδήποτε ομάδα έχουμε απέναντί μας».

Η αποστολή του Θρύλου για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά.