Οι δηλώσεις του Όσκαρ Γκαρθία στη Nova μετά το τέλος του αγώνα με Πανιώνιο:

Για το αν αφιέρωσε τη νίκη στην οικογένεια του;

«Ναι γιατί είναι η πρώτη φορά που είδε τον Ολυμπιακό από κοντά και ήθελα να το συνδυάσουμε με μια νίκη και όταν είναι κοντά η οικογένεια σου θέλεις να της αφιερώνεις τη νίκη».

Για το αν ήθελε περισσότερα γκολ καθώς η ομάδα του είχε καθολική υπεροχή στο ματς;

«Ναι πραγματικά θα μας άρεσε να έχουμε περισσότερη επιτυχία και γκολ. Το σημαντικό είναι ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες και από εκεί και πέρα είναι και θέμα σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι επιθετικοί μας. Η δουλειά του προπονητή είναι να μπορεί να δημιουργεί ευκαιρίες η ομάδα του».

Για το αν θα έχει πλέον συχνότερα δίπλα του την οικογένεια του;

«Ναι θα έρχονται όσο πιο συχνά μπορούν. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας που σήμερα δεν μπορούσαν να είναι στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι για τους οπαδούς και τους αφιερώνω τη νίκη μας». 

Ικανοποιημένος έμεινε ο Όσκαρ Γκαρθία από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, τονίζοντας ο κόουτς του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του ματς:

«Πιστεύω πως σήμερα είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Στους ποδοσφαιριστές πρέπει πάντα να ζητάς πολλά πράγματα και να είσαι απαιτητικός απέναντί τους γιατί παίζουν σε μία ομάδα που αξίζει από το σήμα και μόνο να βρίσκεται ψηλά και πρέπει για αυτό το σήμα να τα δίνουμε όλα και να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα.

Μπορώ να πω ότι σήμερα μείναμε ικανοποιημένοι απ’ αυτό, οι παίκτες τα έδωσαν όλα και αν δεν είχαμε κάποιες ατυχίες στα τελειώματα των φάσεων, τότε τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα».

Σε ερώτηση για το πόσο μπορεί να βοηθήσει αυτή η νίκη ενόψει της συνέχειας των αγώνων, σχολίασε: «Οι νίκες πάντα βοηθούν, όμως αυτό που προσφέρει ακόμη περισσότερο είναι η δουλειά και να θέλουν όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν την ομάδα και να είναι όλοι διαθέσιμοι μέχρι την τελευταία στιγμή και να θέλουν όλοι να δώσουν τα πάντα για την ομάδα. Αυτά βοηθούν την ομάδα και στη συνέχεια έρχεται και η νίκη».