Ο Κιθ Λάνγκφορντ  μίλησε στην ιστοσελίδα «Eurohoops» και απάντησε στην ερώτηση προοπτικής μεταγραφής του στον Θρύλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Θα ήταν θαυμάσιο και ιδανικό να παίξω για ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Έχω παίξει απέναντί τους πολλές φορές στην καριέρα μου και πάντα είχα πολύ μεγάλο σεβασμό για αυτό τον οργανισμό. Εγώ και ο ατζέντης μου έχουμε τέτοια σχέση, που έρχεται σε μένα να μιλήσουμε μόνο όταν υπάρχει κάτι σοβαρό και προχωρημένο.

Δεν συζητάμε για φήμες ή για κάθε… υπαρκτή πιθανότητα που μπορεί να προκύψει για την καριέρα μου. Δεν είναι πάντα η πιο βολική κατάσταση, αλλά όταν εμπιστεύεσαι κάποιον για να κάνει την δουλειά του, πρέπει να κάνεις υπομονή. Είχα δώσει μια συνέντευξη την περσινή σεζόν πριν παίξω απέναντι στον Ολυμπιακό και είχα πει ότι ήμουν κοντά στο να υπογράψω εκεί πριν κάποια χρόνια.

Θα έχει ενδιαφέρον τελικά αυτό γίνει πραγματικότητα! Ένα φάιναλ και ένας τίτλος Ευρωλίγκα είναι τα μοναδικά που μου λείπουν. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ, ένα φάιναλ φορ, είναι αυτό που κάποια βράδια με κρατάει ξύπνιο».