Στο θέμα της ενίσχυσης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος -στην συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με Βαλένθια- και τόνισε ότι αναζητείται παίκτης για την περιφέρεια.

«Δεν θα γίνει αλλαγή, αλλά θα γίνει μία ενίσχυση στο ρόστερ. Ψάχνουμε έναν παίκτη για την περιφέρεια που θα μας βοηθήσει. Όχι απλά να πάρουμε παίκτη, έτσι για να τον πάρουμε», ανέφερε, αλλά και: «Το πόσο κοντά ή μακριά, δεν μπορώ να το πω. Γίνονται επαφές, διαπραγματεύσεις και διεργασίες».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν κινείται για προσθήκη ο Ολυμπιακός: «Γίνονται κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα σε συνεργασία με τη διοίκηση που είναι πάντα κοντά και βοηθά. Σε πρώτη φάση, θέλουμε έναν παίκτη που να είναι ικανός να μας δώσει το κάτι παραπάνω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπολογίζουμε στους παίκτες που έχουμε. Δεν θα γίνει αλλαγή, αλλά θα γίνει μία ενίσχυση στο ρόστερ. Ψάχνουμε έναν παίκτη για την περιφέρεια που θα μας βοηθήσει. Όχι απλά να πάρουμε παίκτη, έτσι για να τον πάρουμε».

Για το αν είναι κοντά στον παίκτη: «Υπάρχουν ονόματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να μην πω κάτι παραπάνω. Η διοίκηση μεριμνά για το καλύτερο της ομάδας. Το πόσο κοντά ή μακριά, δεν μπορώ να το πω. Γίνονται επαφές, διαπραγματεύσεις και διεργασίες».

Για τον λόγο που θα γίνει προσθήκη στο ρόστερ: «Να έχουμε άλλον έναν ποιοτικό παίκτη, που να μας δώσει το κάτι παραπάνω όταν θα υπάρχει κάποιος τραυματισμός ή ντεφορμάρισμα και για να αυξήσουμε την ποιότητά μας. Γι’ αυτό κάνουμε προσθήκη και όχι αλλαγή. Το υπάρχον ρόστερ συνεχίζει ως έχει».

Για το αν ο νέος παίκτης θα τραβήξει και άλλους παίκτες: «Ίσως ναι. Να είναι ένας τρόπος είτε να τους τραβήξει, είτε να τους βοηθήσει να απελευθερωθούν».