Με τελικό προορισμό το Κίρισι της Ρωσίας και ενδιάμεσες στάσεις το Μόναχο και την Αγία Πετρούπολη, αναχώρησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/02), η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των «8» της Ευρωλίγκα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίνεφ Κίρισι που θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/02, 13:00).

Οι «ερυθρόλευκες» συγκεντρώθηκαν στις 3:30 τα ξημερώματα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από που αναχώρησαν για το «Ελ. Βενιζέλος».

Στις 06:00 το πρωί πέταξαν για το Μόναχο και μετά από αναμονή 5 ωρών, πήραν την ανταπόκριση για Αγία Πετρούπολη. Στη Ρωσία αναμένεται η άφιξή τους μετά από 3 ώρες περίπου αλλά το ταξίδι τους δεν τελειώνει εκεί, αφού θα μεταβούν οδικώς από την Αγία Πετρούπολη στον τελικό προορισμό τους προορισμό το Κίρισι ύστερα από 3,5 ώρες.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις:  Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά,  Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου.