Άπαντες στον Ολυμπιακό είναι ακόμη επηρεασμένοι από την απώλεια του Κυπέλλου, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη επί της Βαλένθια, με τον κόουτς των «ερυθρόλευκων» να ευχαριστεί τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την προσθήκη του Μπόμπι Μπράουν.

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αντιμετωπίσαμε μία καλή, επιθετικά ομάδα. Αν εξαιρέσουμε την δεύτερη περίοδο, στο υπόλοιπο παιχνίδι ελέγξαμε το ματς από την άμυνά μας. Ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι είναι ότι δεν είχαμε σταθερότητα σε όλο το παιχνίδι επιθετικά. Νομίζω πως το κλειδί ήταν καλή άμυνα, ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα κι ότι βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο να επιτεθούμε, με λέι απ, όταν τα μακρινά σουτ δεν έμπαιναν. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Είναι σημαντική νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, μετά την απώλεια του Κυπέλλου. Δουλέψαμε περισσότερα στην άμυνα και κάναμε καλή δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους για την προσθήκη του Μπόμπι Μπράουν που έχει ποιότητα και θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Για την απόδοση του Βασίλη Σπανούλη και τις διεισδύσεις που επιχειρεί: «Ο Σπανούλης είναι πολύπλευρος παίκτης. Έχει τον τρόπο να βρει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Όταν πρέπει να σουτάρει, σουτάρει. Όταν βρει χώρο, διεισδύει. Όταν κλείνεται, πασάρει. Έχω πει για τον Βασίλη ότι είναι ηγέτης μας και ασφαλώς δεν βγαίνουν τέτοιοι παίκτες συχνά».

Για το αν οι παίκτες του ήταν επηρεασμένοι μετά την απώλεια του Κυπέλλου: «Σίγουρα είμαστε επηρεασμένοι. Ήμασταν και στεναχωρημένοι. Είδατε ότι ψυχολογικά κάποιοι παίκτες ήταν πιο έτοιμοι από κάποιους άλλους. Πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός θα ανεβαίνουμε ψυχολογικά, για να είμαστε πιο έτοιμοι».