Μια συνάντηση που θα συζητηθεί, θέλοντας και μη. Βλέπετε η συνάντηση αυτή αφήνει αρκετά ερωτήματα. Το…. καστ και το τάιμινγκ δεν ήταν και το καλύτερο. Συνάντηση που αν μη τι άλλο βάζει σε δύσκολη θέση τον διαιτητή του Κυριακάτικου ντέρμπι, Αλέξανδρο Αρετόπουλο.

Μια συνάντηση που έγινε χθες το βράδυ στα Γρεβενά, στο παραδοσιακό ταβερνάκι της πόλης, «Τάκας» όπου τα είπαν μεταξύ τύρου και αχλαδιού για πολύ ώρα δυο βετεράνοι της διαιτησίας.

Από την μια ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Γρεβενών και παλιός διαιτητής Δημήτρης Τσιαμήτρος και από την άλλη ο Μάλαμας Τεβεκέλης, υπεύθυνος «επιμόρφωσης» των διαιτητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παρέα με τον Τεβεκέλη και ο Πουρλιοτόπουλος που άλλωστε είναι γνωστός όχι μόνο για τα ποδοσφαιρικά καθήκοντα του στον ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα για «περιοδείες» που έχουν να κάνουν με το ευρύτερο καλό του ΠΑΟΚ. Από όλες τις απόψεις, όπως π.χ. πέρσι που είχε βρεθεί στα Χανιά το διάστημα της γνωστής δικαστικής υπόθεσης του ματς Ολυμπιακός-Πλατανιάς.

Μέχρι εδώ βεβαίως όλα καλά. Τρεις άνθρωποι του ποδοσφαίρου είχαν μια κουβεντούλα, που είναι το πρόβλημα; Το θέμα όμως είναι πως ο Δημήτρης Τσιαμήτρος είναι ο πεθερός του Αρετόπουλου, του διαιτητή του ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Και εύλογα, αυτή η συνάντηση γεννά πολλά ερωτήματα σε μια εποχή που το παρασκήνιο έχει «ανάψει» στο ποδόσφαιρο μας. Το σίγουρο είναι πως βάζει σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους της ΚΕΔ και της ΕΠΟ καθώς όπως και να έχει, αυτή η συνάντηση θα μπορούσε κάλλιστα να ερμηνευτεί με ποικίλα σχόλια, που δεν βοηθούν λίγες μέρες πριν από ένα τόσο μεγάλο ματς. Θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να μιλήσει για περίεργες συναντήσεις αν μη τι άλλο όταν άνθρωποι του ΠΑΟΚ τα λένε με τον πεθερό του διαιτητή που θα σφυρίξει το ντέρμπι…

Πηγή:to10.gr

  • Mέσω του περιβάλλοντός του, ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων) διέψευσε τη συνάντηση του πεθερού του με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ, Μάλαμα Τεβεκέλη και Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο στα Γρεβενά. Μάλιστα, από το περιβάλλον του διαιτητή του ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός προσθέτουν ότι ο Δημήτρης Τσιαμήτρος έχει προβλήματα υγείας.