Μετά την πανηγυρική πρόκριση στους «4»  του Challenge Cup, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στρέφει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν, εκτός έδρας, την Κηφισιά, στο Ζηρίνειο το Σάββατο (03/03) στις 19:30 και θέλουν να πανηγυρίσουν την 19η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ξέρουμε ότι η Κηφισιά έχει μια δύσκολη έδρα, όπου έχει πάρει νίκες και έχει δυσκολέψει τους αντιπάλους. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στα τεχνικά κομμάτια και να συνεχίσουμε την νικηφόρα πορεία μας στο πρωτάθλημα».