Το Σάββατο (12:00) θα διεξαχθεί στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη η αναμέτρηση της 24ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. 

Ο Ολυμπιακός είναι με την … πλάτη στον τοίχο αφού είναι 8 πόντους πίσω από τον Παναθηναϊκό στον βαθμολογικό πίνακα και ο αγώνας αυτός είναι η τελευταία του ευκαιρία να εισέλθει και πάλι στην μάχη του Πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα το μεσημέρι της Παρασκευής και είναι έτοιμοι για το σπουδαίο παιχνίδι. Μοναδικός απών θα είναι ο Μάριος Βρουσάι (λόγω καρτών).

Ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Βασίλης Βούζας είπε μετά από την τελευταία προπόνηση: «Ένα τέτοιο παιχνίδι κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον όλου του κόσμου. Τα παιχνίδια αυτά είναι πάντα ωραία. Για εμάς υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Η νίκη. Η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη αλλά τώρα παίζει στην έδρα της και με την βοήθεια του κόσμου θα παλέψει για τη νίκη. Είμαστε Πρωταθλητές και έτσι πρέπει να παίζουμε έως τον Μάϊο. Θέλω να ευχηθώ να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

*Το Σάββατο (15:00) στην Αργυρούπολη θα διεξαχθεί ο αγώνας της 17ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό. Στην ομάδα μας νέος προπονητής είναι πλέον  ο κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης με συνεργάτη τον κ. Γιώργο Παπακωστούλη.