Με τους Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Όσκαρ Γκαρθία συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με βασικό θέμα συζήτησης την κακή εικόνα του Ολυμπιακού μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Yπάρχει δυσαρέσκεια για την απόδοση της ομάδας αλλά και τις επιλογές του Καταλανού προπονητή, ο οποίος δεν έχει δείξει κάτι από την ημέρα που κάθισε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν «παίζει» δυνατά το σενάριο της αποχώρησης του Ισπανού. Ο Βαγέλης Μαρινάκης ζήτησε εξηγήσεις από τον Γκαρθία, ο οποίος λίγο-πολύ υποστήριξε αυτά που λέει και στις συνεντεύξεις Τύπου μετά το τέλος των αγώνων.

Ότι φταίει δηλαδή η φυσική κατάσταση της ομάδας και ανέφερε τα γνωστά προβλήματα, αλλά υπογράμμισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και παραδέχθηκε πως όλοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το «6 στα 6».

Όλοι είναι υπό κρίση, αλλά το δεδομένο είναι – όπως έγινε γνωστό από χθες – πως το καλοκαίρι έρχονται σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης και στελέχωσης του συλλόγου σε συνδυασμό με την ενίσχυση του ρόστερ.