Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει δυναμικό «παρών» στο Παπαστράτειο, για τον δεύτερο προημιτελικό της Ευρωλίγκας με την Κίνεφ Κίρισι (16/3, 19:15, OSFP TV), απηύθυνε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

«Αυτή τη στιγμή, είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Προερχόμαστε από ένα αποτέλεσμα στη Ρωσία μια ισοπαλία και τα πάντα θα κριθούν στον Πειραιά. Είναι πολύ σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας η παρουσία του οποίου αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς και μας δίνει επιπλέον δύναμη.

Από εκεί και πέρα αυτό πρέπει να το βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε τα λάθη μας στο πρώτο ματς και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει τακτικά στις προπονήσεις θα τα καταφέρουμε. Παίζουμε με μια πολύ μεγάλη αντίπαλο, αλλά έχουμε την ποιότητα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Περιμένουμε ότι οι οπαδοί μας θα είναι την Παρασκευή εκεί όπως πάντα. Τους καλούμε όλους κοντά μας για να πάρει «φωτιά» το Παπαστράτειο. Θέλουμε να περάσουμε στο Final 4 της Ευρωλίγκα και να διεκδικήσουμε τον ανώτερο ευρωπαϊκό τίτλο όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια», ήταν τα λόγια της Ασημάκη.