Ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος του δ.σ της Σούπερ Λίγκας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας:

Αναλυτικά:

«Ήμουν στο συμβούλιο της Superleague, για μια άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια. Εάν τηρήσει τα όσα είπε ο υφυπουργός να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Φτάνει πια αυτή η καθυστέρηση, είναι δολοφονική. Εμείς από τη δική μας πλευρά έγινε ο,τι θέλαμε, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σάββατο και με το πρόγραμμα όπως ήταν. Εγώ όμως θέλω να αναφερθώ σε ένα τεράστιο ζήτημα, σε κάτι τεράστιο που έγινε. Ζούσαμε με τη ρετσινιά για έξι χρόνια, ο κόσμος του Ολυμπιακού ήθελε κι αυτός την αξιοπρέπεια. Το τι έχει περάσει ο κ. Μαρινάκης από πλευράς ταλαιπωρίας και όσα τραβηξαμε κι εμείς καταλαβαίνετε πως ήταν. Από δω και πέρα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι σίγουροι και για τον πρόεδρο του και για την ομάδα και για όλους μας στη διοίκηση, γιατί όλοι, όπως κι εγώ, τα παράσημα τα έχουμε πάρει στις μάχες.

» Ο κ. Μαρινάκης είναι ο πατριάρχης του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο έντονη ομάδα, δεν έχουμε εμείς σχέση με λουλούδια και τέτοια πράγματα. Να ειναι υπερήφανος ο κόσμος του Ολυμπιακού. Αυτός ο άνθρωπος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και γι’αυτό πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αν δεν υπάρχει μια τελεσίδικη απόφαση για το αν κάποιος ειναι ένοχος ή αθώος, δεν πρέπει να παίρνουμε θέση. Από μικρό παιδί πίστευα πολύ στη δικαιοσύνη και τώρα ήρθε αυτή να μας δικαιώσει κι εμένα και όλους, απαλλάσσοντας τον κ. Μαρινάκη απ’ ολες τις κατηγορίες. Είμαστε υπερήφανοι για τον πρόεδρο και εδώ όπως καταλαβαίνετε τελειώνουν όλα με αυτή την απαλλαγή».

Για το θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματος: «Εμάς μας ενδιέφερε να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι ο πατριάρχης του ελληνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία θα ήθελα πολύ να μιλήσω αλλα θα σας φωνάξω όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Ναι, δεν ήμασταν άριστοι αγωνιστικά και είχαμε προβλήματα, αλλά φέτος μας έχουν αφαιρεθεί 14 βαθμοί».

Για τον Βασιλειάδη: «Εμείς έχουμε διαφωνίες και με τον Βασιλειάδη καί με την ΕΠΟ και θα τους καλέσουμε να συζητήσουμε. Πιστεύω πως ξέρω περισσότερα πράγματα απ’αυτες. Έχω 45 τίτλους με τον Ολυμπιακό και κύπελλο πρωταθλητριών».

Για το σκέλος της αδειοδότησης και την ποινή του υποβιβασμού: «Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να υπάρχει ένας νομος, μια διάταξη που να τα καλύπτει όλα. Εύχομαι να πάνε όλα κατ’ευχην για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και το θεωρώ δύσκολο. Περνάμε μαύρες εποχές, όπως το είχα προβλέψει. Όπως ακριβώς είχα πει και στον ΠΑΟΚ, πριν ξεκινήσει το μεταξύ μας παιχνίδι,πως η ζημιά θα γίνει από τα επίσημα, όπως έγινε με τον προπονητή μας».

Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια δυναμική, όπως αποδείχθηκε και από τις εκλογές του Πειραιά, όπου συγκεντρώθηκε ένα 55%».