Δραματική κατάληξη είχε η εισβολή ληστών σε σπίτι στην οδό Κηφισού στην Κάτω Κηφισιά τα ξημερώματα της Δευτέρας με τους δύο δράστες να πυροβολούν τον 52χρονο ιδιοκτήτη δύο φορές στην πλάτη και να τον τραυματίζουν σοβαρότατα.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες τη στιγμή της εισβολής των δύο αδίστακτων ληστών εκτός από τον 52χρονο στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγός του και τα δύο από τα τρία παιδιά του.
Ο 52χρονος, ο οποίος κοιμόταν, αντιλήφθηκε τους ληστές, βγήκε από το υπνοδωμάτιό του και είδε τους δύο άνδρες που είχαν καλυμένα τα χαρακτηριστικά τους.
Όταν οι ληστές είδαν τον άνδρα προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και αρχικά τον χτύπησαν στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο. Επειδή όμως ο 52χρονος συνέχισε να αντιστέκεται ένας από τους ληστές τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη.
Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και υποβάλλεται από τις 5:30 το πρωί σε χειρουργική επέμβαση. Σε μια πρώτη ανακοίνωση από το Νοσοκομείο, στις 12 το μεσημέρι, έγινε γνωστό ότι ο άνδρας φέρει θλαστικά τραύματα στον κορμό και στην πλάτη από πυροβόλο όπλο. Έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος και παραμένει επί ώρες στο χειρουργείο από μεγάλη ομάδα γιατρών που κάνουν ό,τι μπορούν για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.
Στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει άνδρες της Ασφάλειας προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τη σύζυγο του 52χρονου, η οποία, όμως, βρίσκεται σε κατάταση σοκ από όσα έζησε.
Οι άνδρες της Σήμανσης βρήκαν στο σπίτι δύο κάλυκες από πιστόλι.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/listia-me-pirovolismous-stin-kifisia